Dyr

3 tips til dig der skal have din første kat

Skal du have kat for første gang, og vil du gerne være sikker på, at du giver din kat en god start i dit hjem, får du her tre gode tips til det.

Får din kat flåter, så læs om fjernelse af en flåt nu.

Find en god og sikker transportkasse

For det første kan det være en rigtig god idé at finde dig en god transportkasse til din kat. Hvis du har brug for at tage din kat med dig – fx hvis den skal til dyrlægen – er det vigtigt, at du har mulighed for at transportere den uden problemer. Derfor kan det også være en god idé at gå i gang med at træne din kat til at vænne sig til kassen, så det ikke bliver noget problem for dig at få den med i kassen, når du skal have den med ud af huset.

Udekat? Husk navneskiltet

Er det en udekat, du vælger at købe, er det også meget vigtigt at sørge for at give den et navneskilt på eller at chippe den, så du har mulighed for at finde den igen, hvis den ikke lige kommer tilbage med det samme. Udekatte lever jo langt hen af vejen sit eget liv, og derfor er det også vigtigt for dig at kunne finde den igen, hvis den pludseligt er væk i længere tid af gangen. Du kan også sætte en gps på din kat, hvis du vil have mulighed for at spore den til den præcise lokation.

Køb en god katteseng

Det kan også være smart at købe en solid og god katteseng til din kat, så den har et sted at gå til ro, når den har brug for det. Katte sover i gennemsnit mange timer om dagen, og derfor er det også essentielt, at den har et godt sted at sove. Har du derfor endnu ikke fået købt en katteseng, er det bare med at finde den her og nu, så du kan få den gjort klar, til din kat kommer hjem til dig. Der er ingen tvivl om, at den vil blive et hit for katten med det samme.

Du kan også finde en god træningsmåtte til dig selv i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.