Dyr

3 tips når du skal køre med hund i din bil

Skal du snart i gang med at køre med din hund i din bil, men har du ikke den store erfaring med det, har vi her et par tips til dig. Det behøver nemlig ikke at være svært at komme i gang med at køre med hunden i bilen. Så længe du bl.a. bare følger disse tips herunder, bør det være nemt at komme i gang med.

1 – Din hund skal være sikkert spændt fast

For det første er det meget vigtigt, at du sørger for, at din hund er spændt sikkert fast, når du skal ud at køre med den. For det første har den dermed ikke mulighed for at hoppe rundt i bilen under kørslen, hvilket kan genere dig som fører, der har til opgave at fokusere på at køre bil og ikke at lege med din hund. Dernæst er det jo også godt at have den spændt sikkert fast, hvis der skulle ske et uheld. Så ryger din hund ikke nogle steder hen, hvis du kører ind i noget.

2 – Start med flere korte ture

Når du skal i gang med at køre med din hund i bilen, kan det være en god idé at starte med flere korte ture. På den måde kan din hund vænne sig til, hvordan det er at være med ude at køre i bilen, og den lærer det hele at kende. Når du har gennemført de første par korte ture med hunden, kan du begynde at tage ud på lidt længere ture, hvor du har din hund med dig. På sigt bliver det ikke noget problem at have hunden med ud at køre, og den vænner sig snart til at køre med i bilen.

3 – Hold pauser og tag mad og vand med

Sidst, men ikke mindst, er det også en god idé at bruge tid på at holde pauser, hvis du skal ud på længere ture. Din hund har brug for at blive luftet, og du kan med fordel sørge for, at den får mad og vand undervejs, så den ikke kommer til at være tørstig eller sulten undervejs på turen. Så det er en rigtig god idé at sørge for masser af pauser og får at have rigeligt med snacks og vand med, så det ikke bliver noget problem at komme frem og tilbage på jeres tur.

Køb nye foldegardiner her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.