Dyr

Duka Tale – dog ikke med dyrene

Dyr er noget alle kan forholde sig til. Især kæledyr. De færreste finder ikke en hvalp eller en killing bedårende, når den på sin søde og klodsede måde opdager verden. Sådan et lille dyrs store øjne og pjuskede pels smelter de fleste menneskers hjerter. Duka Tale er noget du kan bruge, ikke til at tale med dyrene, men til at dele sjove videoer af dyrene med familie og venner

Del de kære øjeblikke med familien

Synes du, at din familie skal have del i din glæde for dit kæledyr? Skal de have muligheden for at følge med i dit kæledyrs gøren og laden. Skal de “være med”, når Trofast eller Pjevser går på nye eventyr?

Brug din mobil til at forevige de sjove eller søde øjeblikke. Brug fx et Duka Tale abonnement, som dækker det meste af landet. Sammenlign dækningskort, og find ud af, om du bor i nærhedens af én vores mange master. På den måde kan du dele de bedste øjeblikke med dem, du holder mest af. Så går de heller ikke glip af dit kæledyrs sødeste stunder.

Her er ikke noget, der driller

Du kan fokusere på det vigtigste for dig. Så tager Duka sig af det svære teknik. Du skal hverken spekulere på bindingsperiode eller oprettelsesgebyr – for der er ingen. Det giver dig fuld frihed til at koncentrere dig om dit kæledyr.

Mennesker med med hund bruger jo ikke kun tid med dem i hjemmet. Hunde skal luftes, og på disse ture kan der ske mange uventede ting. De kan være sjove at tage billeder af eller optage på video. Noget der selvfølgelig også er muligt med et Duka Tale abonnement.

Kattevideoer

Hvad ville internettet være uden kattevideoer? En hel del kedeligere i hvert fald. Videoer af søde dyr er tilgængelig for dig med Duka Tale abonnement. Det kan man faktisk få en del sjov ud af at se på. Og skulle du få brug for mere data til flere videoer, så er det meget let at ændre.

Duka Tale - dog ikke med dyrene
Duka Tale – dog ikke med dyrene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.