Dyr

Hvor meget skal jeg give for min hund?

Når du skal købe en hund, har du sikkert mange tanker om, hvad du skal betale for den. For en hund kan være dyr at købe. Det kigger vi nærmere på her.

Sæt dig til rette med en kop kaffe lavet med hjælp fra en Dolce Gusto kapselholder og bliv klogere.

Du kan ikke sætte en pris på den rette hund

Når det gælder om at købe hund, er det meget svært at sætte en pris på. Hvad er den rette pris? Det er ikke til at vide, bare sådan lige. En hund bliver jo en del af din familie. Den bliver til et familiemedlem. Og betyder det så meget, om den har kostet 5000 kroner, 10.000 kroner eller 15.000 kroner?

Derfor er det heller ikke til at sige, hvor meget du skal give for din hund. Det er noget, kun du kan mærke. Er det den rette hund for dig, og er der den rette kemi, er det jo ligegyldigt, om den fx koster 7.500 eller 9.000 kroner.

Nogle racer er bare dyrere end andre

Inden du vælger hund, skal du jo også finde ud af, hvilken race du gerne vil have, selvom det faktisk ikke burde betyde så meget igen. For det har i den grad også noget at gøre med prisen. Nogle hunderacer er bare dyrere end andre, selvom det jo ikke ændre på, at en “billig” hunderace kan være lige så sød, som en “dyr” hunderace.

Når du skal have en hund, tænker du jo ikke på, om den er dyr eller billig. Det burde ihf. ikke være det første, der kommer op. Det bør mere være de indvendige værdier.

Tænk på hunden og ikke på så meget andet

Derfor kan det være en god idé at tænke på selve hunden og ikke på ting som fx race. Det kan jo være, at du kan finde det perfekte match med en helt anden hunderace, end du oprindeligt havde tænkt dig.

De fleste hunde er jo så søde, og derfor kan det også være, at du skal tænke mindre på pris og racer, og i stedet møde en masse hunde for at finde ud af, hvor der er bedst kemi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.